Βασικές υποδομές για αποτελεσματικό SEO

seo google

Βασικές υποδομές για αποτελεσματικό SEO

Για να βρίσκεται η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα στην Google βασική προυπόθεση είναι να κατέχουμε βασικές υποδομές στην σελίδα μας.

SERVER

Όλα ξεκινάνε από το χώρο στον οποίο βρίσκεται η ιστοσελίδα μας, share hosting οι οποίοι μοιράζονται χιλιάδες ip οι οποίες μπορεί να κατευθήνουν σε ιστοσελίδες με κακόβουλο υλικό ή ακόμα και παράνομο μόνο καλό δεν μπορεί να μας κάνει για την δική μας σελίδα.

Στην WEB ACTORS όλες οι ιστοσελίδες φιλοξενούνται σε VPS SERVER με SSL CERTIFICATE το οποίο εγγυάται για την ασφάλεια της ιστοσελίδας και είναι απαραίτητη προυπόθεση για την Google.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για να το πετύχουμε αυτό αποφεύγουμε την κατασκεύη ιστοσελίδων με γνωστά CMS όπως WordPress, Joomla, κ.α… διότι εκτός ότι είναι ανοιχτού κώδικα λογισμικά και είναι εκτεθειμένα σε χιλίαδες επιθέσεις, διαθέτουν και πολλά κακογραμμένα τμήματα κώδικα που επιβαρύνουν την ιστοσελίδα μας σε θέμα performance.

Επιπλέον υπάρχουν πολλές τεχνικές οι οποίες μας επιτρέπουν να μειώσουμε τα αιτήματα ή ακόμα να μην χρειάζεται να φορτώνει η ιστοσελίδα μας με κάθε αλλαγή περιεχομένου ή κατάστασης. Αυτό επιτυνχάνεται με τα Javascript frameworks όπως η Angular.

Ακόμα οι φωτογραφίες οι οποίες συνήθως επιβαρύνουν την ταχύτητα ενός ιστότοπου όταν δεν έχει γίνει το κατάλληλο optimize, όπως και τα πολλά αρχεία css δημιουργούν άπειρα αιτήματα με συνέπεια η ιστοσελίδα να μην πληρή βασικές συνθήκες που ορίζει η Google.

 

ΜΕΡΟΣ Α ….