Σχετικά με εμάς

Η WEB ACTORS είναι μια νεοσύστατη εταιρεία πληροφορικής η οποία ειδικέυεται στην ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων για επιχειρήσεις.

Η φιλοσοφία μας

Σχεδιάζουμε και αναπτύσουμε ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές διαδικτύου στα μέτρα και στις ανάγκες της επιχείρησης σας.Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε να υλοποιούμε ασφαλής, γρήγορες, πρωτότυπες και custom λύσεις όπου με το κατάλληλο και στοχευμένο marketing που θα πράξουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο budget.

Σχεδιάζουμε όμορφες, γρήγορες και πρωτότυπες ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα.

Αναπτύσουμε πλατφόρμες που παρέχουν μεγάλη εμπειρία χρήστη στην περιήγηση τους.

Ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς γιατί πολύ απλά δεν δουλεύουμε έτοιμες πλατφόρμες.

Γιατί δεν χρησιμοποιούμε έτοιμες πλατφόρμες;

Έτοιμες πλατφόρμες όπως Wordpress, Joomla κ.α περιέχουν ώς λειτουργίες πολύ παραπάνω από ότι χρειάζεται συνήθως μια επιχείρηση ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας με αποτέλεσμα να επιβαρύνουμε το σύστημα με λειτουργίες που δεν χρειαζόμαστε. Επιπρόσθετα αυτές οι πλατφόρμες είναι opensource δηλαδή ο καθένας έχει πρόσβαση στο κώδικα με τον οποίο έχουν αναπτυχθεί και αυτό τις κάνει ευάλωτες σε χιλιάδες επιθέσεις που πραγματοποιούνται ανά ώρα στο διαδίκτυο. Ένας ακόμα παράγοντας και πολύ βασικός μάλιστα είναι ότι όταν οι απαιτήσεις του πελάτη έχουν εξιδεικευμένο χαρακτήρα τα πρόσθετα που παρέχουν οι πλατφόρμες αυτές δεν καλύπτουν τις ανάγκες αυτές.

Πλεονεκτήματα που παρέχουμε σε εσάς

Image

Γρήγορες ιστοσελίδες

Ο μέσος όρος ταχύτητας φόρτωσης των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε είναι 1,60 δευτερόλεπτα.

Image

User experience

Όταν προσφέρουμε άριστη εμπειρία χρήστη αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει πελάτης μας.

Image

SEO friendly

Η Google κατατάσει τις σελίδες μας στην πρώτη σελίδα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θέλετε να συνεργαστούμε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ